Sila tinggalkan Link anda di bawah ini... Tq.
Kerjasama anda amatlah di hargai

Tuesday, March 1, 2011

Miss My Blog..♥


Hallo..
Everybody..
SOryy Baru hari ini update blog yg lama tidak update ini.. mklum la 
busy skg kn..

Btw kali ini hendak berkongsi ttg 
perkembangan kami..:) 

Fuhhhhhhhh! sungguh tidak di sangka
perjalanan kami sebagai FOTOGRAFI ini,,
baru-baru ni kami telaH dijemput dan dipelawa 
untuk Join Street PHOTOGRAPHY di BEAUFORT
oleh Jebat.Net.. masa itu kami seperti dalam mimpi kerana 
sebelum ini hanya kenal2 dlm FB tpi setelah plan punya plan akhirnya
kami berjumpa juga..:) terutama yg kami maw jumpa iaitu Jebat Legacy 
iaitu Owner Jebat.Net..

Banyak ilmu telah di kongsi bersama..
kenangan Manis terjalin..:)
Dan sekarang kami dah Jadi AHLI Jebat.Net..
Itulah cerita kami kali ini..:) 




Friday, January 7, 2011


Hye guys..;D
okey kali ini kami mahu kongsikan pic yg kami snap
berkonsepkan candid..hehe.. semua org tahu kan pa itu
candid.. so lihat pic kami ne erk..:D








♥ Photo║Excellence♥

Thursday, January 6, 2011


Hello all of us..:D
Okey hari ini kami akan lihatkan anda gambar model kami yang pertama..
Hari lalu kami pamerkan model yang ke-2..
sengaja buat mcm tu..hehehe..suapaya anda akan tertunggu dan ingin melihatnya..

Di bawah ini la hasil gambar yang kami snap..harap dpt kritikan yg 
pedas,dan dpt meningkatkan produktivti gambar kami akan datang..:D




















mcm mana pandangan anda..:D kami masi lagi beljar snap model..
 ini lah hasil pic kami.. hari len kami akan upload lagi gmbr terbaru erk..:D

_Photo Excellence_

Tuesday, January 4, 2011



aSSalamualaikum..;D
hye kwn2,,maaf sejak akhir ini saya kurang update blog ne
atas faktor saya sibuk sekolah..maklum la maw spm neh..:D
sesibuk mana pun saya akn upload juga gmbr yg kami snap2..:)

harap kamu semua suka..:D






















Model ke-2 kmi..
yang pertama nanti kami akan upload lagi erk..:)