Sila tinggalkan Link anda di bawah ini... Tq.
Kerjasama anda amatlah di hargai

Friday, January 7, 2011


Hye guys..;D
okey kali ini kami mahu kongsikan pic yg kami snap
berkonsepkan candid..hehe.. semua org tahu kan pa itu
candid.. so lihat pic kami ne erk..:D








♥ Photo║Excellence♥

Thursday, January 6, 2011


Hello all of us..:D
Okey hari ini kami akan lihatkan anda gambar model kami yang pertama..
Hari lalu kami pamerkan model yang ke-2..
sengaja buat mcm tu..hehehe..suapaya anda akan tertunggu dan ingin melihatnya..

Di bawah ini la hasil gambar yang kami snap..harap dpt kritikan yg 
pedas,dan dpt meningkatkan produktivti gambar kami akan datang..:D




















mcm mana pandangan anda..:D kami masi lagi beljar snap model..
 ini lah hasil pic kami.. hari len kami akan upload lagi gmbr terbaru erk..:D

_Photo Excellence_

Tuesday, January 4, 2011



aSSalamualaikum..;D
hye kwn2,,maaf sejak akhir ini saya kurang update blog ne
atas faktor saya sibuk sekolah..maklum la maw spm neh..:D
sesibuk mana pun saya akn upload juga gmbr yg kami snap2..:)

harap kamu semua suka..:D






















Model ke-2 kmi..
yang pertama nanti kami akan upload lagi erk..:)